torsdag 18 december 2008

Något är annorlunda

Jag satt och fixade lite saker på datorn. Lånade om böcker på biblioteket, läste mejl och letade kakrecept. Jag hade känslan av att något var annorlunda, men kunde inte komma på vad. Då plötsligt slog det mig. Solen skiner! Det har varit mulet så många dagar nu att man nästan har glömt bort att solen kan skina! Nu saknas bara snön, men på den fronten verkar det tyvärr mörkt. Min mamma beklagade sig igår och sa att hon skulle flytta till norra Norrlands inland. Hon bor på Norrlandskusten och där regnar det och är plusgrader. Ingen ordning är det!

4 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Jo tack jag vaknade med ett ryck ska du veta. Och ingen snö är det här heller. Snarare plusgrader och att snödropparna börjar att kika fram. Tråkigt... jag vill ju ha en riktig Emil i Lönneberga-jul ;)

Kram Jenny

Ango sa...

Saffransskorporna är jättegoda och kan leda till att man äter alldeles för många, tyvärr ;).
Receptet är från Leila Lindholm, och hittas här: http://recept.nu/1.124222/leila_lindholm/kaka/mjol/mammas_supergoda_saffransskorpor

Kram
/Ango

Anonym sa...

Tack snälla fina du för din kommentar! Ja, det är tufft detta. Hade jag inte haft barnen så... då hade julen inte betytt ett skit för mig just nu. Men för deras skull måste det firas som vanligt. Men det är inte lätt. Jag vill ju ha min Peter här.

Tack för dina fina ord.

Många kramar från Carina Persson

Anonym sa...

Jajamän, här på norrlandskusten regnar det och är plusgrader :-(. Få se om det blir en vit jul i år...